Anouk beschrijft de impact die Dominique Schemmekes had op haar leven. “Mijn wereld veranderde compleet toen Dominique kwam,” onthult Anouk. Ze spreekt in Party ook over de vernieuwde liefde die ze voelde. 

“Zijn aanwezigheid bracht me iets wat ik lang kwijt was.” Dominique’s rol in het gezin is cruciaal: “Hij is een steunpilaar thuis, zorgzaam en betrokken.” Anouk deelt in Party hoe ze hem ten huwelijk vroeg: “Ik wilde bevestigen dat zijn liefde echt was.”

“Zijn ‘ja’ betekende de wereld voor mij.” Ze benadrukt haar financiële voorzorgsmaatregelen: “Deze keer zorgde ik voor bescherming van mijn financiën.” 

Als ze vertelt over haar liedje en de toekomst, geeft ze vrij: “Het is een boodschap voor mijn dierbaren, maar nu focus ik op het heden met mijn grote liefde.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.