Er wordt wel eens gezegd dat Viktor Verhulst en Marie Verhulst alles in de schoot krijgen geworpen. Toch heeft hun vader Gert Verhulst hen altijd geleerd dat ze zullen moeten werken voor hun geld.

Marie en Viktor zijn langzaam meegegroeid met het grote succes dat hun vader nu heeft. Zij hebben van dichtbij gezien dat hard werken loont.

“Ze hebben dag in, dag uit gezien hoe hard ik heb gewerkt en hoe vaak ik weg was om op te treden en dat soort dingen. Dat heeft wel geholpen om hen dat inzicht te geven”, zegt Gert in Weekend.

Gert is de eigenaar van het pretpark Plopsaland in De Panne, in België. In zijn talkshow vertelde hij ooit dat hij zichzelf na zijn dood wil laten opzetten om dan in Plopsaland geplaatst te worden.

“Als je alles wat ik in mijn talkshow zeg serieus neemt, dan ga je nog rare dingen tegenkomen. De kenners en fans weten heel goed wanneer ik het meen en wanneer niet. Dit was een dolletje.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.