Als er iets met de paplepel wordt ingegeven bij de familie Froger dan is het toch wel kunnen zingen. Ook Fallon Froger, de dochter van Danny Froger lijkt muzikaal te zijn aangelegd. Al vindt papa Danny het nog te vroeg om te kunnen zeggen of ze echt talent heeft.

“Er wordt wel veel gezongen in de familie inderdaad. Maar ik zal er bij mijn dochters nooit druk op leggen ofzo. Ze mogen lekker doen wat ze zelf willen. Als ik eenmaal merk dat ze het leuk vinden, dan kan ik ze heus wel een handje helpen. Maar het is dus niet zo dat ze van mij daadwerkelijk moeten zingen”, zegt Danny in Party.

Danny is graag papa en hij geniet intens van zijn twee dochters. En hij vindt van zichzelf dat hij het best goed doet als papa.

“Dat is natuurlijk moeilijk over mezelf te zeggen. Maar ik denk dat ik het best wel oké doe. Tot nu toe dan hè, want ze zijn beiden nog heel jong. Er zullen nog wel andere fases aankomen. Voor nu proberen we zoveel mogelijk samen te zijn en leuke dingen met elkaar te doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.