In ‘First Dates’ zien we Denice Dest als gastvrouw van het programma. Ze doet het ondertussen zo’n twee jaar en verwelkomt de kandidaten maar haar breedste glimlach. 

“Iedereen heeft een verhaal, maar sommige dates maken extra indruk. IK ben vooral gevoelig voor oudere mensen. Dat ze op hun leeftijd nog geloven in de liefde, raakt me echt. Maar ook coming-outs vind ik mooi. Mensen die nog nooit hebben verteld dat ze gay zijn en dat bij ons gewoon doen, fantastisch”, klinkt het in Libelle.

Mocht Denice vrijgezel zijn, dan zou ze misschien zelf ook wel durven deelnemen aan het programma. Maar de gelegenheid heeft zich nog nooit voorgedaan.

“Ik heb maar twee relaties gehad. Eigenlijk heb ik alleen met mijn man gedatet en toen was ik al dertig. Ik vind het knap dat mensen die aan het programma meedoen zich zo kwetsbaar opstellen. Je gaat wel even een restaurant in met camera’s en moet maar zien met wie je gematcht bent.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.