Een van de beste vriendinnen van Gordon heeft Gordon gevraagd of hij het niet zou zien zitten om zijn zaad te laten invriezen. Mocht ze geen leuke man vinden dan wil ze graag zijn zaad gebruiken om toch een kindje te krijgen.

Gordon is niet meteen op haar voorstel ingegaan maar heeft wel gezegd dat hij er nog even over wilde nadenken. Hij denkt wel dat hij een leuke papa zou kunnen zijn.

Hij zou wel een vader zijn met een stevig verleden van drank en drugs. Maar dat ligt volledig achter hem en hij heeft het roer volledig omgegooid.

“Ik heb een andere levensstijl, ben gestopt met bepaalde dingen. Daar ben ik echt heel blij mee. Ik zeg niet dat ik nooit meer iets doe, of nooit meer ondeugend ben. Het zal altijd in mijn systeem blijven. Maar ik heb gewoon een andere manier gevonden om gelukkig te zijn”, zegt hij in Story.

Maar dat hij toch nog iets gebruikt, wil hij ook niet in de pers uitsmeren. Anders krijgt hij meteen negatieve reacties en dat wil hij liever vermijden.

“Luister, ik ben 55, ik heb geen zin meer om doorgesnoven in een club op de wc heel armoedig drugs te gebruiken. Dat heb ik achter me gelaten. Daar heb ik geen zin meer in.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.