Als er een huis te koop komt te staan in Maastricht, dan is de kans groot dat André Rieu dat huis een bezoekje gaat brengen. Hij heeft honderden eigendommen in Maastricht en lijkt nog niet klaar te zijn met huizen kopen.

En André laat geen kans onbenut om naast een huis te grijpen dat hij heel graag wil hebben. Zo bood hij in 2022 maar liefst 6.000 euro meer dan de vraagprijs om het huis toch maar zeker te hebben.

Maar André doet gouden zaken. Zo kocht hij ooit een luxewoning voor 195.000 euro en verkocht hij dat na de renovatie voor maar liefst 1 miljoen euro. Die renovatie zal natuurlijk veel geld hebben gekost, maar hij zal het ondertussen ongetwijfeld ook terug hebben verdiend.

Het is bijzonder om te zien hoe André zo met zijn geld omgaat, zeker nadat hij enkele jaren geleden nog zwaar in de schulden zat. En ook de coronapandemie deed er geen goed aan.

In 2020 vertelde hij nog het volgende: “Ik heb wel nog wat spek op de botter, maar het gaat met een enorme vaart de verkeerde kant op. Houdt dit nog een jaar aan, dan ben ik failliet” citeert Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.