Zo’n acht jaar geleden besloot Gordon dat het mooi was geweest als zanger. Hij besloot ermee te stoppen. Toch heeft de zanger nu een nieuw album klaar. Iets wat voor hem heel therapeutisch heeft gewerkt om de moeilijke voorbije maanden te verwerken.

“Acht jaar niks doen en dan de studio in is een heel proces. Ik vond het een verademing om weer met muzikanten te werken die zo goed zijn en die ook respect voor mij hadden. Het was één groot warm bad. Wat je hoort in de teksten, is wat ik heb meegemaakt”, zegt Gordon in Max Magazine.

Op het album staat ook het nummer ‘Laat Me’ van Ramses Shaffy. Dat is voor Gordon zijn ultieme lijflied. ‘Laat me’ is ook iets wat hij de voorbije maanden vaak heeft gedacht.

Ik heb natuurlijk mijn tekortkomingen, natuurlijk moet ik mij aanpassen, maar ik moet ook accepteren wie en hoe ik ben. Ik heb al mijn ervaringen in mijn rugtas zitten, in vakjes. De vakjes zijn dicht, maar ik draag ze wel met mij mee.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al meer dan 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Als oprichter van de populaire website Showbizzsite.be kreeg Peter de kans om voor kranten en weekbladen opdrachten uit te voeren. Als persfotograaf schuimde hij heel wat feestjes en rode loper-evenementen af. Uiteindelijk werd Peter beroepsjournalist, dankzij een erkenning door de FOD Binnenlandse zaken. Peter is ook actief als video-journalist en interviewt regelmatig de sterren van bij ons.