Trijntje Oosterhuis heeft het geluk om al 11 jaar samen te zijn met haar man Alvin. Ze houden van films lijken samen en kunnen er zo ontzettend van genieten als ook de kinderen erbij komen zitten.

Alvin is niet de eerste man van Trijntje, want zij was eerder al samen met Sander van den Eeden. Dat was toen een harde klap om te verwerken.

“Ik dacht: En nu dan? Dat is wel echt vreselijk. Je voelt je als moeder heel erg falen, dat je voor je kinderen geen veilige thuis hebt weten te creëren. Achteraf hebben we een mooie eeuwigdurende verbintenis, nog steeds. Alleen wil je natuurlijk zo’n gezellig warm thuisfront waarin zij zich helemaal onderdompelen en waar geen scheur in komt”, zegt Trijntje in Weekend.

De zangeres had de scheiding niet zien aankomen. Zij zag hen als een gelukkig koppel en zeker ook een koppel dat voor eeuwig en altijd zou samenblijven.

“Als ik erop terugkijk en het eerlijk analyseer, had ik het wel kunnen zien aankomen. We maakten een heel andere ontwikkeling door. Hij was de eerste die het eruit klapte. Ik vraag me af wat erger is: verlaten worden of iemand verlaten, terwijl je een prachtig gezin hebt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al meer dan 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Als oprichter van de populaire website Showbizzsite.be kreeg Peter de kans om voor kranten en weekbladen opdrachten uit te voeren. Als persfotograaf schuimde hij heel wat feestjes en rode loper-evenementen af. Uiteindelijk werd Peter beroepsjournalist, dankzij een erkenning door de FOD Binnenlandse zaken. Peter is ook actief als video-journalist en interviewt regelmatig de sterren van bij ons.