Eindelijk weten we aan wie Hélène Hendriks haar hart heeft verloren. De gelukkige is de 65-jarige Frans Vinju, manager bij de Bredase hockeyclub Push.

Hélène heeft lang geprobeerd om haar liefdesleven geheim te houden, maar dat is nu dus mislukt. De presentatrice wilde niks over haar relatie kwijt omdat haar partner geen behoefte heeft aan de spotlights.

Het is een juicekanaal die de relatie van de twee ontdekte en die ook meteen een foto postte. “Wat ik zo grappig vond, is dat die foto zogenaamd recent was. Maar die was van elf jaar geleden. Het geeft ook niet dat het nu bekend is, daar doe ik niet moeilijk over, want het was geen groot geheim. Echt niet”, zegt Hélène in Weekend.

Op het leeftijdsverschil komt er natuurlijk wel wat kritiek. Dat zou volgens velen de grote reden zijn waarom ze alles heeft verborgen gehouden. “Nee, want dan was ik al van hem af gegaan, toch?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al meer dan 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Als oprichter van de populaire website Showbizzsite.be kreeg Peter de kans om voor kranten en weekbladen opdrachten uit te voeren. Als persfotograaf schuimde hij heel wat feestjes en rode loper-evenementen af. Uiteindelijk werd Peter beroepsjournalist, dankzij een erkenning door de FOD Binnenlandse zaken. Peter is ook actief als video-journalist en interviewt regelmatig de sterren van bij ons.