Elke alleenstaande ouder zal weten hoe moeilijk het is om een kind op te voeden zonder daarbij hulp en steun te krijgen. Ook Dave Roelvink staat er al een tijdje alleen voor. Hij ging uit elkaar met Jazzlynn, de moeder van zijn zoon Dean.

“Als hij twee dagen weg is, dan mis ik hem al. Dan ga ik bellen, facetimen. Ik woon een straat verderop bij mij ex, dus dan loop ik even langs. Ik ben blij dat het allemaal kan. Ik zou er niet aan moten denken om hem steeds een week te missen”, zegt Dave in Weekend.

Maar Dave moet toegeven dat hij als papa een echte paniekzaaier is en dat hij zijn zoon voor alles wil beschermen.

“Ik moet mezelf erg in de gaten houden dat ik niet overbeschermend wordt. Dat heb ik van mijn moeder, zij is dat ook altijd bij mij geweest. Dat heb ik als heel vervelend ervaren, dus ik moet mezelf daar wel voor behoeden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al meer dan 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Als oprichter van de populaire website Showbizzsite.be kreeg Peter de kans om voor kranten en weekbladen opdrachten uit te voeren. Als persfotograaf schuimde hij heel wat feestjes en rode loper-evenementen af. Uiteindelijk werd Peter beroepsjournalist, dankzij een erkenning door de FOD Binnenlandse zaken. Peter is ook actief als video-journalist en interviewt regelmatig de sterren van bij ons.