Babette van Veen zal de rol van Anne gaan spelen in ’40-45: de musical’. Anne is moeder van twee zoons, net zoals Babette moeder is van 2 zoons. Ze is nog niet zo lang met de musical bezig, dat haar dat nu al aan het denken zet, maar wie weet komt dat misschien wel nog.

“Mijn zoons en ik zijn echt wel een drie-eenheid. Wij zijn gewoon een stevig compacte familie. Ik kan me wel voorstellen hoe verschrikkelijk ingrijpend het is als daar onderling strijd in ontstaat”, zegt ze in Party.

Je kan er natuurlijk over gaan nadenken wat er gebeurt als er ruzie komt in de familie, maar er komt geen bloed bij kijken.

“Er wordt niet geschoten. Die tijd was toen zo vreselijk voor al die mensen. Het was zo gevaarlijk. Ik kan me dat niet eens voorstellen. Ik moet daar echt gaan induiken, hoor, wil ik dat straks allemaal kunnen vertolken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.