Naast zingen komt Tim Douwsma ook nog altijd graag als presentator op televisie. Maar het koste iets te veel energie om zich steeds maar af te vragen of hij nog wel goed genoeg was en hij richtte een eigen platform op. Dankzij dat platform is hij nu niet meer onafhankelijk van tv-klussen.

“Als ik morgen een hit scoor, dan belt iedereen me weer op. Zonder hit is het een stuk rustiger. Nu kan ik zelf creëren hoe druk ik het heb. Wie met me meewil, mag mee. En als ze me morgen bellen, is dat welkom en leuk”, begint Tim in Party.

De kans bestaat natuurlijk dat er ook niemand belt, maar dan heeft Tim daar ook vrede mee. Bovendien heeft hij zijn podcast ‘Vibestalk’ nog.

“Ik ben ook dankbaar dat we straks ons eigen pand gaan hebben. Mijn moeder gaat ook een eigen theatertour doen: shows met acrobatiek, zang en dans. En mijn jongere broer Rick Douwsma komt binnenkort met leuk nieuws. Mijn zoons zijn mijn enorme drive.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.