Het nieuwe TV-seizoen staat in de startblokken en daarbij mag een nieuw seizoen van ‘Het Perfecte Plaatje’ natuurlijk niet ontbreken.

Ook William Rutten is weer van de partij. Hij is al enkele jaren jurylid bij de reisversie van het programma en kijkt nu ook erg uit naar het nieuwe seizoen van de niet reisversie van het programma.

“De startdatum van het 9e seizoen van Het Perfecte Plaatje is zojuist bekendgemaakt, woensdag 16 oktober om 20.30 op RTL 4! Nog 2 maandjes geduld en jullie mogen deze heerlijke nieuwe groep zien strijden voor een finale plek!”, schrijft hij op Instagram.

Onder meer Claes Iversen, Loiza Lamers, Giovanni Van Bronckhorst en Amara Onwuka nemen een fototoestel bij de hand en proberen zich een weg te banen richting de finale met de perfecte plaatjes. Wie wint, dat zie je enkele weken later.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.