Het is een belangrijke week voor Jan Smit, Ancora en Jan Keizer. Zij brengen deze week een nieuwe single ‘Kameraden’ uit. Een titel die perfect bij de groep en de twee jannemannen past.

De samenwerking is geen toeval. “Toen de mannen van Ancora vroegen of Jan Keizer en ik een nummer wilden schrijven voor hun 10-jarig jubileum, vonden wij dat natuurlijk geweldig”, reageert Jan Smit.

Eigenlijk was het niet meteen de bedoeling dat Jan Smit en Jan Keizer het nummer mee zouden zingen, zo blijft. “Samen zijn we de studio ingedoken met (en bij) Edwin van Hoevelaak en kwamen al gauw tot de conclusie dat wij eigenlijk stiekem ook zelf mee wilden zingen”, glundert Jan Smit.

De zanger kijkt al even uit naar de release van Kameraden. “Wij vinden hem in ieder geval ontzettend geslaagd! En Jan Keizer is dus officieel weer back in business”, lacht Jan Smit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.