André Rieu is 50 jaar samen met zijn vrouw Marjorie maar bekent in Margriet dat hij nooit echt ademloos verliefd is geweest op haar.

“Ik heb het wel meegemaakt, maar vond het maar een rotgevoel. Bij haar wist is het eigenlijk direct, zij is degene naar wie ik op zoek was. We zijn gelijk en vullen elkaar goed aan. Heel vaak zeggen we precies hetzelfde op hetzelfde moment. Die basis van liefde en gelijkheid is wat onze relatie zo mooi maakt”, zegt André.

Marjorie is in Andrés ogen heel erg bijzonder dankzij haar wijsheid en haar relativeringsvermogen. Hij kan er zelfs behoorlijk emotioneel van worden.

“Ik heb dat altijd gehad, tot onvrede van mijn ouders. Met mijn vader kon ik geen normaal gesprek voeren en van mijn moeder mocht ik niemand in de ogen aankijken. Dat vond ze onbeleefd. En dat terwijl het zo belangrijk is om iemand echt te zien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.