De ouders van André Rieu vonden het not done dat de orkestleider zijn emoties liet zien. Ondertussen is hij daarin heel erg geëvolueerd en steekt hij zijn emoties niet meer weg. En dat allemaal dankzij het volgen van therapie.

“Marjorie en ik hebben samen lange tijd therapie gevolgd. We hadden allebei de nodige jeugdtrauma’s te verwerken, dat konden we samen doen. Het was een moeilijke periode, maar ook een heel waardevolle”, zegt André in Margriet.

Rieu vindt het belangrijk om zijn kinderen te laten weten dat hij trots is op hen. Zelf hebben zijn ouders dat nooit tegen hem gezegd.

“Maar dat is niet de reden waarom ik nu op een podium sta. Ik speel graag muziek die mij raakt, dat is mijn drijfveer, en dat gevoel breng ik graag over naar mijn publiek. Ik doe het niet voor de centen of voor de waardering.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.