De onwankelbare liefde en steun van een moeder is iets dat Marco Borsato in deze roerige tijden goed kan gebruiken. 

Mary Borsato is kapot van verdriet sinds haar zoon Marco werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Maar de sterke moeder-zoon band lijkt alleen maar te zijn versterkt. Nu neemt Mary een grote stap en overweegt ze om bij haar zoon te gaan wonen om hem elke dag de nodige steun te bieden. Twee maanden geleden zette ze haar prachtige landhuis in Stompetoren te koop; een beslissing die snel werd opgevolgd door een verkoop. “Het was meteen weg,” deelde Mary mee aan Story. De verhuizing brengt een nieuw hoofdstuk in hun levens waar ze elke dag samen kunnen doorbrengen. 

In een exclusief gesprek met Story onthult Mary dat, ondanks de uitdagingen van de verhuizing en de zoektoch naar een nieuw huis, de mogelijkheid om bij Marco te wonen een zilveren randje is aan de donkere wolk die momenteel boven hun hoofd hangt. Het gevoel van samen zijn, elkaar steunen en de liefde tussen een moeder en haar zoon die de storm trotseert, vertelt een verhaal van onvoorwaardelijke liefde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.