Het programma ‘Vandaag Inside’ is momenteel de best scorende talkshow op de Nederlandse televisie. Geen wonder dus dat de Talpa-directie een behoorlijk loonsverhoging toekende aan de drie gezichten: René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen.

Aangezien René en Wilfred hun vermogen via meerdere vennootschappen beheren is vrij makkelijk te achterhalen wat hun vermogen ongeveer is. Johan heeft echter geen vennootschap en dus is het volgens Party niet zo makkelijk om te achterhalen hoe rijk hij precies is. Wel is bekend dat hij net als René zo’n 1,2 miljoen per jaar krijgt voor ‘Vandaag Inside’. En dat hij voor zo’n 5000 euro in te huren is als spreker.

Daarnaast is ook bekend dat zijn vermogen in 2016 op zo’n 1,3 miljoen euro geschat werd, en dat hij een jaar later een huis kocht voor zo’n 360.000 euro, zonder hierop een hypotheek te vestigen. Op dat pand zou inmiddels een overwaarde van drie ton rusten. In totaal wordt zijn huidige vermogen daarom op zo’n 2,7 miljoen euro geschat. Dit is het laagst van de drie ‘Veronica Inside’-heren, maar ook lang nog niet slecht, zouden we zo denken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.