Jan Keizer mag dan wel gestopt zijn met optreden, zich vervelen doet hij absoluut niet, zo staat in Party te lezen. De voornaamste reden waarom Jan gestopt is met zingen, is omdat hij meer tijd met zijn gezin en vrouw Marie wou doorbrengen maar ondertussen heeft de zanger ook opnieuw een oude hobby van onder het stof gehaald.

“Als ik aan het schilderen ben, ben ik echt op een andere planeet en dan heb ik geen notie meer van tijd”, gaat hij van start. “Ik ben eens tot heel laat doorgegaan zonder dat ik in de gaten had dat het al diep in de nacht was.”

Oorspronkelijk schilderde Jan al sinds zijn huwelijk met Marie maar omwille van zijn kinderen is hij een tijdje noodgedwongen moeten stoppen. Zijn kinderen hadden namelijk de neiging om van elk schilderij een nogal abstract kunstwerk te maken.

Jan heeft vorig jaar met kerst zelfs voor het eerst een schilderij verkocht, zo vertelt hij trots. “Ik heb er wel eerst een mooie foto van genomen, want anders heb ik het gevoel dat ik ze echt kwijt ben en nooit meer zie”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.