Volgens Jan Keizer staat de medische wetenschap inmiddels op een hoog niveau en is dát de reden waarom hij er nog steeds is. Hij heeft meer operaties achter de rug dan de gemiddelde Nederlander.

“Mijn vrouw Marie en ik hebben het weleens over wie er ons allemaal al zijn ontvallen. Best veel van onze bekenden van onze leeftijd zijn er niet meer. Zij maken dus niet meer mee wat hun kinderen en kleinkinderen allemaal doen. En dat vind ik zo verschrikkelijk jammer voor hen”, aldus Jan Keizer in Party.

In zijn hoofd blijft hij nog altijd jong. En vermoedelijk geldt dat voor heel wat mensen die ooit in de muziekwereld gezeten hebben.

“Het is me wel eens opgevallen dat muzikanten vaak een jongere kijk op bepaalde dingen hebben”, zo bekent Jan Keizer in Party.

Hij heeft gekozen voor meer quality time met zijn vrouw Marie. Ze vinden het heerlijk om te gaan fietsen in de bossen en door de duinen. “Je ziet daar van alles en de natuur is prachtig”, bevestigt Jan aan Party. Ook het schilderen, waar hij een enorme passie voor heeft, heeft hij weer opgepakt sinds hij niet meer optreedt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.