In het verleden maakten ze reeds samen een programma, dat een waar succes was. Dus blijkt de vraag om dit nieuw leven in te blazen toch wel relatief groot.

Gerard heeft echter net een nieuw contract getekend en dat van Gordon loopt net eind dit jaar af. Gerard geeft echter mee ‘nooit nee’ te zeggen dus blijft er wel een kansje bestaan dat ‘Geer en Goor’ ooit terug samen een programma zullen maken.

Vooral voor Gordon zou dit heel goed zijn want sinds zijn overstap naar SBS6, zo verneemt Party, is er nooit echt nog een echte hit gescoord.

Gerard heeft in het verleden echter ook niet al te leuke dingen over zijn collega gezegd. Los van het feit dat hij zei dat Gordon inmiddels zijn beste tijd zou gehad hebben, gaf hij toe dat hij de man al drie jaar niet meer gesproken heeft. “Dus ik heb geen idee hoe het met de man gaat”, verklaarde hij in Party.

Gerard lijkt dus niet meteen te staan popelen om met Gordon in zee te gaan. Wat er ook beslist wordt, enkel RTL lijkt hierin de uiteindelijke knoop te kunnen doorhakken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.