Dat het er bovenarms opzit tussen de familie Meiland en hun vroegere huisvriendin Caroline van Eeden weet ondertussen wellicht heel Nederland. Nadat zowel Martien, Erica en Maxime Meiland in hun boeken al ‘afrekenden’ met Caroline, vertelt die laatste nu háár kant van het verhaal in haar eigen boek.

Naar aanleiding van de verschijning van dat boek bracht Party haar een bezoek. En het schotelde haar de vraag voor of ze kan vertellen waar het precies misgelopen is tussen haar en de Meilandjes. “Jazeker, dat weet ik nog goed”, zegt Caroline. “De vriendschap tussen mij en Martien was heel hecht, ook op het chateau in Frankrijk. We deden alles samen, we lachten voortdurend en zorgden voor entertainment voor de gasten.”

“Maar Erica en Maxime zijn toch andere types en liepen meestal met een chagrijnige sik rond”, gaat ze verder. “Terwijl Martien en ik de grootste lol hadden en tot ’s nachts zaten te gieren met de gasten. Ons gelach galmde door de hele vallei, maar Erica en Maxime lagen in bed en hoorden dat allemaal. Ik denk dat daar iets van jaloezie is ontstaan, dat ik het iets te leuk had met Martien”, meent Caroline.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.