Op 12 oktober 2023 werd helaas het trieste nieuws de wereld ingestuurd dat Daniëlle, de 55-jarige dochter van Willeke Alberti na een slopende strijd helaas is overleden. Twee jaar geleden werd er een tumor in de endeldarm van Daniëlle gevonden, die helaas het laatste halfjaar uitzaaiingen had gemaakt.

Hoewel het overlijden van Daniëlle uiteraard verschrikkelijk nieuws is, hopen we dat Willeke zich ergens kan optrekken aan het feit dat ze alles heeft gedaan voor haar dochter wat menselijk mogelijk was.

De zangeres was vastberaden om haar carrière bewust op een laag pitje te houden om zoveel mogelijk bij haar dochter te kunnen zijn, die bij haar om de hoek woonde, zo staat in Story te lezen.

Het voorbije anderhalf jaar bracht Willeke dan ook erg veel tijd door met haar dochter om nog zoveel mogelijk mooie herinneringen te maken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.