Peter Gillis heeft geluk met een dochter als die van hem. Dochter Inge is zijn rechterhand en wordt dagelijks geconfronteerd met de vele ontwikkelingen in het leven van haar vader. Zo ziet ze als eerste wanneer er een dagvaarding binnenkomt.

“Dan moet ik weer het slechte nieuws aan mijn vader gaan brengen. Het voelt vaak oneerlijk, zoals de ingetrokken horecavergunning op een van zijn vakantieparken”, zegt ze in Story.

Maar de meeste berichten die Inge binnenkrijgt, zijn over het conflict met ex-partner Nicol Kremers. Zij beweert mishandeld te zijn door Peter en daarvoor moet Peter zich nog altijd verantwoorden bij de rechter.

“Er wordt veel gezegd en geschreven en ik ben er ook niet altijd bij geweest, maar ik denk wel: ‘moet dit nou allemaal zo over en weer?’ Ze hadden het leuk samen, maar ergens is het misgegaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.