Hoewel Roxane Kneteman altijd hard heeft gewerkt voor haar geld is dat niet de enige reden waarom ze er zo warmpjes bij zit. En dat heeft ze allemaal te danken aan haar suikeroom.

Haar oom Jan Dirk Donker meldde zich enkele jaren geleden bij notaris en liet daar kort voor zijn overlijden vastleggen dat Roxane en haar zus Elise zijn enige erfgenamen zijn.

De twee zussen erfden niet een paar boeken en sieraden maar wel een groot pand in Krommenie. Die bevat een lokale slagerij en een woongelegenheid dat kan verhuurd worden, schrijft Story.

Bijkomstig voordeel: op het gehele pand rust er geen enkele hypotheek. Iets waar Elise en Roxane zich dus maar weinig zorgen over moeten maken.

Opvallend is wel dat broer Marnix nergens werd vernoemd als erfgenaam. In veel families zou het voor wrevel kunnen zorgen, maar dat was bij de familie Kneteman gelukkig niet het geval.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.