2023 is een jaar vol emoties geweest voor Peter Gillis. Hij brak niet alleen met zijn vriendin Nicol Kremers, hij leerde ook een nieuwe liefde kennen: Wendy. Samen met haar kinderen en zijn kinderen vormen ze nu een nieuw samengesteld gezin.

Zijn relatie met Wendy is zonder twijfel het hoogtepunt van dit jaar. Zijn uitgebrachte kookboek is dat niet. Hij vond het gewoon fijn om te maken.

“Ik kom natuurlijk met heel veel negatieve dingen in het nieuws en dan vind ik het kookboek weer een keer iets lekker positiefs. Als je weer eens een deurwaarder op bezoek hebt gehad, aangetekende brieven krijgt of er weer een vergunning is ingetrokken, geeft dit wel kracht en voldoening om door te gaan”, vertelt hij aan Party.

Er komt ook een nieuw seizoen van ‘Massa is Kassa’ en daarin zal ook Wendy te zien zijn. De fans hebben haar helemaal omarmd en dat doet Peter plezier.

“Ook daar haal ik kracht uit. Weet je wat het is: ik ben door sommige media al veroordeeld en kapot geschreven. Ik heb FIOD-invallen gehad. Moet je je daarvoor schamen? Nee, ik in ieder geval niet. Ik word beschuldigd van fraude, maar ben nog nooit daarvoor veroordeeld.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.