De droom van Babette van Veen brak in duizend stukken wanneer haar toenmalige echtgenoot Bas Westerweel in 2010 haar verliet na een twaalf-jaar-durende relatie. Westerweel had het geluk gevonden bij de buurvrouw, een relatie die ondertussen tot zijn einde gekomen is.

Tijdens de scheiding moest Babette een erg harde beslissing nemen want ze had namelijk twee kinderen met Bas. Vanuit de redenering “Ho eens even, jij gaat weg, ik niet”, besloot ze te opteren voor een goede omgangsregeling maar geen co-ouderschap, zo staat in Party te lezen.

“Ik wil niet ook van mijn kinderen gescheiden zijn en elke week mijn kinderen niet kunnen zien”, dus werd er besloten om de kinderen permanent bij de actrice te laten wonen.

Hoewel de scheiding erg zwaar was voor Babette, lijkt ze nu toch terug positief in het leven te staan. “Ik weigerde een verbitterd oud vrouwtje te worden, want dat is tenslotte ook niet aantrekkelijk”, besluit ze al lachend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.