Zangeres Anouk heeft in haar echtgenoot Dominique Schemmekes de man van haar leven gevonden. Het koppel is echter niet beschaamd om toe te geven dat ze beroep hebben gedaan op een relatietherapeut om de plooien in hun relatie glad te strijken, zo lezen we in Weekend.

“Dat was niet omdat hij mijn vertrouwen had beschaamd of omdat hij was vreemdgegaan”, gaat Anouk van start. “Het zijn allemaal andere dingen waarvan ik dacht: Daar moet je aan kunnen werken.”

De zangeres geeft aan dat ze het verplicht was zowel naar haar partner als naar haar kinderen om alles uit deze relatie te halen. Hoewel ze oorspronkelijk dacht dat de fout nooit bij haar lag, is ze er door de sessies toch achter gekomen dat ze misschien toch meer verantwoordelijkheid draagt dan oorspronkelijk gedacht.

“Ik dacht dat ik iemand was die heel goed de dingen besprak en dat ik zeg wat ik vind. Maar dat bleek na de sessies die we hadden met een communicatiecoach helemaal niet zo te zijn. Zij zei: Ik vind eigenlijk dat je superslecht communiceert’, geeft ze al lachend aan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.