Bonnie St. Claire is nu al even vrijgezel en dat bevalt haar! Ze heeft namelijk altijd relaties gehad en woont nu voor de eerste keer echt helemaal alleen. “Ik ben zelfs voor het eerst in mijn leven in mijn uppie op vakantie geweest. Dat was heerlijk.”

Het lijkt wel alsof ze zich helemaal opnieuw aan het ontdekken is en heeft al geleerd dat ze het fijn vind om op zichzelf te wonen. “Ik weet nu dat ik heel goed alleen kan zijn. Dat wist ik eerder niet.”, vertelt Bonnie aan ‘Story’. Al is er wel een groot verschil met haar leeftijdsgenoten.

“Het leven heeft mij geen kinderen gegeven. Daar heb ik best verdriet van gehad.”, gaat ze verder. In het verleden heeft ze wel een miskraam gehad en heeft ze abortus laten plegen. “Dat was onder heel verdrietige omstandigheden en die keuze voor een abortus heb ik niet zomaar gemaakt. Maar dat verdriet ligt achter me.”

Ze wil absoluut niet in de slachtofferrol gaan zitten en geniet zelfs als ze andere oma’s ziet. “Ik word nu juist vrolijk als ik leeftijdsgenoten achter de wandelwagen met hun kleinkind zie. Ik moet dan altijd even kijken. Van nieuw leven word je altijd blij.”, besluit Bonnie St. Claire nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.