Frans Bauer en Mariska lijken wel geboren voor elkaar. Het koppel houdt al meer dan 30 jaar stand en samen hebben ze vier zonen op de wereld gezet. Maar wist je dat het eigenlijk dankzij Mariska haar ouders is dat ze Frans leerde kennen?

De twee leerden elkaar kennen toen Frans 18 was en Mariska 16. Ze zijn dan ook samen volwassen geworden. Het gebeurt niet vaak dat eerste liefjes zo lang bij elkaar blijven. Er toch vaak al een gedacht hoe het bij iemand anders zou zijn. Bij deze twee niet dus. “Frans en ik vinden relationele trouw vanzelfsprekend. We hoeven dat niet eens uit te spreken.” Vertelt Mariska Bauer aan ‘Linda’. Ze lijken dus echt wel voor elkaar gemaakt maar dan moet je elkaar nog wel tegenkomen natuurlijk.

Mariska werkte vroeger als nagelstyliste en kluste ook nog bij in het restaurant van haar ouders. En die zaak zou nog heel belangrijk worden voor haar toekomst. Want het toeval wil dat het in het restaurant van haar ouders is dat ze Frans heeft leren kennen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.