Je hoort het wel vaker zeggen dat zangers en zangeressen een kick krijgen van op te treden. Ook bij Jacques Herb giert de adrenaline door zijn lijf. 

“Ik vind het geweldig als ik optreed en ik zie de reactie van de mensen en ik hoor ze allemaal meezingen. Wat wil ik nog meer? Ik hoop dan ook dat ik dit nog een aantal jaar mag doen”, klinkt het in Party.

Jacques vertoefde onlangs in Turkijke voor de fanreis van ‘Toppers van Oranje’. Ondanks dat hij een longontsteking had, bleef hij meefeesten tot de laatste avond voordat hij naar het ziekenhuis ging.

“Ik heb toen een Tiroler-pakje aangedaan, de polonaise meegelopen en noem maar op. Ik doe gewoon mee en dat vinden ze allemaal prachtig natuurlijk. En ik heb er zelf ook plezier in. Een hele avond op een stoel zitten, is toch niks?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.