Rob Kemps is een echt manusje van alles en speelt geregeld festivals en feesttenten plat met De Snollebollekes. Al dat harde werken en nachten doorgaan eist dan ook zijn tol. Hoe hij dat volhoudt en steeds weer met volle energie op een podium staat? Rob Kemps heeft een geheim.

‘Met Snollebollekes trad ik soms wel drie keer op een avond op en dat betekent dus vol aanstaan, een uur indalen, opnieuw pieken, rust nemen en nog eens vol gas.”, vertelt hij aan ‘Libelle’. “Ik kan niet veel, maar energie geven wel.”, gaat hij verder. Je moet het maar doen. Daarnaast schijft en presenteert hij nog, probeert een nieuwe relatie te doen slagen en heeft ook nog eens twee kinderen in co-ouderschap. “Op maandag tot en met dinsdag zijn mijn kinderen bij mij en daar geniet ik elke minuut van.”, laat Rob Kemps weten. Dat kan best pittig zijn als je bijvoorbeeld drie dagen op het festival Total Loss achter de rug hebt. Dus doet hij het?

“Ik hou enorm van mijn werk maar er zijn ook ontzettend veel andere leuke dingen in het leven. Ik zonder dat applaus.”, biecht hij op. Ook al kan je zonder, waar vindt hij dan de energie om op elk podium alles te geven? “Mijn geheim is dat ik er vooraf nooit zin in heb. Dat is niet vervelend bedoeld.”, klinkt het nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.