Anny Schilder heeft in haar leven veel liefde gekend maar ook veel liefde verloren. Nu ze bekend gemaakt heeft voorgoed te stoppen met optreden en zich volop op haar kinderen en kleinkinderen te focussen. En een nieuwe man? “Daar heb ik geen zin in.”

Anny Schilder gaat haar leven over een andere boeg gooien en wil voortaan alleen door het leven gaan. “Ik ben graag alleen. Het leven zoals ik het nu leid, bevalt me erg goed.”, vertelt ze aan ‘Weekend’. En je weet natuurlijk nooit dat je plots toch nog iemand tegenkomt al lijkt Anny zelfs dat tegen te houden. “Je kan zomaar verliefd worden maar dan moet er toch wel een hoop gebeuren hoor.”, gaat ze verder. Geen mannen meer voor Anny dus. Ze zet zichzelf nu op de eerste plaats. “Heb je een man, dan moet je ook weer doen wat hij wil. Daar heb ik geen zin meer in.”

De enige waarmee ze nog wil rekening houden zijn haar kinderen. “Ik wil gewoon kunnen doen wat ik wil. Ik voel me zo vrij als een vogel. Dat voelt lekker hoor.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.