In haar boek doet Maxime Meiland haar verhaal over de verkrachting toen ze vijftien was. Hoewel heel wat mensen haar geloven, zijn er ook veel mensen die ervan overtuigd zijn dat er niks van waar is. Waaronder de dader en de vrienden die er die bewuste avond bij waren.

Ze vertelt in haar boek ook dat ze de man een klap op zijn bek heeft verkocht. Op dat moment kwam ze vooral over alsof ze met zichzelf in de knoop zat en de man kreeg haar niet gekalmeerd.

“Maar ze werd helemaal wild en ging aan me zitten en gek doen. Ik had geluk dat een beveiliger alles had gezien. Hij pakte Maxime vast en zette haar eruit. Maxime begon toen die beveiliger te slaan”, vertelt hij in Story.

Maar het bleef niet bij dat ene verkrachtingsverhaal. Martiens dochter beweert ook dat hij later een meisje uit Lisse zou hebben verkracht.

“Dan zou ze nog meer reden hebben om aangifte te doen? Ik heb nooit iemand verkracht. Als je zo’n statement maakt, onderbouw het dan. Dat kun je toch niet zomaar beweren? Ik kan me niet voorstellen dat als je zoiets overkomt, je geen aangifte doet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.