Douwe Bob zullen we een tijdje niet meer zien. De zanger is immers vertrokken naar het een kliniek in het buitenland. In zijn woonplaats Abcoude zijn ze er alvast niet rouwig om.

Een tijdje terug kocht Douwe Bob een herenhuis in het chique glamourdorp Abcoude. Niet veel later heeft hij er al meteen naam gemaakt! Hij ging er namelijk op de vuist met een scooterrijder. “Ik ben echt heel erg geschrokken van mezelf. Mijn oprechte excuses aan de betrokkenen en de rest van Abcoude voor het mooie dorp op deze manier in de media te laten komen.”, schreef hij op Instagram. In ‘Story’ lezen we dat hij het voorval wijt aan zijn alcoholverslaving en zich niet meer in de hand heeft.

“Ik heb een serieus alcoholprobleem waarvoor ik me nu ga laten behandelen. Deze verslaving maakt alles kapot en bezorgt mijn omgeving te veel problemen. Ik ga dit echt rechtzetten”, schrijft ‘Story’ nog. Douwe Bob is inmiddels voor een maand vertrokken naar een kliniek in het buitenland.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.