Maxime Meiland heeft steeds beweerd dat ze op haar vijftiende verkracht werd. Nu doet haar vermeende verkrachter een ander licht op de zaak werpen.

Nadat hij door vrienden werd verwittigd dat hij in Maximes biografie openlijk beschuldigd wordt, doet de man aan ‘Story’ zijn kant van het verhaal en schetst er meteen een niet zo aardig beeld van Maxime. Er zouden zelfs getuigen zijn geweest de avond van de vermeende verkrachting. “Gelukkig was vriend van mij er die avond bij en die staat bekend als een integer persoon. Hij kon mensen direct vertellen: ‘Maxime liegt!’. Hij zei: ‘Het was geen verkrachting’.”, biecht de man op. Hij vertelt ook dat Maxime vroeger geen heilig boontje was. “Maxime is een vaag persoon die met iedereen de koffer in dook. Er zijn heel veel mensen uit mijn kennissenkring die met haar seks hebben gehad.”, gaat de man verder.

Hij heeft er steeds van afgezien en was naar eigen zeggen een makkelijk slachtoffer omdat hij in jeugddetentie heeft gezeten waardoor veel mensen dachten dat het wel zou kunnen kloppen. Hij kan nu niet meer leven met de beschuldigingen. “Ik heb liever dat ze aangifte doet. Ik zit niet te wachten op een rechtszaak maar liever dat dan op deze manier beschuldigd te worden. Dit is gewoon sensatie en een roep om aandacht.”, besluit de man nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.