Tino Martin zijn carrière heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Zelf lijkt mij meer en meer de vlucht te nemen naar de fles. “Zulke dingen die zijn gebeurd, die zijn me overkomen en dat mag eigenlijk helemaal niet gebeuren.”

Tino Martin geeft eerlijk toe dat hij al eens teveel drinkt en wijt zijn drankprobleem aan de toegenomen prestatiestress. Hij verlangt zelfs terug naar de tijd dat hij niet zo bekend was. “Dat je gewoon alles kon doen en laten wat je wilde. Alles wat je nu doet, dat ligt redelijk onder een vergrootglas”, zegt de zanger aan ‘Party’. Gelukkig heeft hij met Kimberley wel een sterke vrouw aan zijn zijde die het steeds voor hem opneemt. “Het is niet dat hij denkt, ik ga zuipen en dan ga ik optreden. Dat is helemaal nooit de gedachtegang en er spelen meerdere factoren waardoor het misgaat.”, gaat Kimberley verder. Tino Martin stond onlangs in een uitverkochte Ahoy en was zo onder invloed dat hij zelf niet meer wist waar hij was.

In de Ahoy vroeg hij aan het publiek of Ziggo Dome er nog zin in had. Zijn fans maken zich dan ook oprecht zorgen. Tino Martin zelf minimaliseert zijn probleem. “Ik ben niet het type dat gaat roepen: ‘het overkomt me nooit meer’. Ik ben 39, denk je dat ik vanaf nu foutloos door het leven ga? Het lijkt me niet…”, besluit de zanger niet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.