De familieperikelen ten huize Hazes laaien weer hoog op. Ditmaal niet met zijn Monique maar wel met zijn moeder. “Elke keer als je denkt dat niets meer je kan verbazen, komt er altijd nog iets om de hoek.”

Waar André Hazes op sociale media het vroeger nog opnam voor zijn moeder heeft hij haar nu ontvolgd. Er zijn feiten naar boven gekomen waardoor de deur nu echt dicht is voor hem. Ten tijde van zijn relatie met Sarah van Soelen had hij een brief geschreven om de relatie te verbreken. Een brief die enkel Sarah en Rachel, zijn moeder, heeft. En plots duikt die brief op bij Yvonne Coldeweijer die de brief in een heel filmpje bespreekt. “Dat hele filmpje hebben we ontleed. Ik heb ook een handtekenexpert erop gezet en daar kwamen wel wat antwoorden uit.” Dat vertelde André zelf in zijn nieuwe docu-serie schrijft ‘Party’. Hij wil dan wel niet met de vingers wijzen, toch ontvolgde hij zijn moeder. In de documentaire biecht André Hazes ook nog andere dingen op uit zijn jeugd.

“Ik kreeg een discussie met mijn moeder en ben het huis uitgegooid. Ik ben toen een half jaar bij mijn oom en tante gaan wonen.”, vertelt de zanger nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.