Gerard Joling blikt met veel fierheid terug op de afleveringen van Geer &Goor. Samen met Gordon haalden de aflevering best veel kijkers en werd het programma overal wel besproken. “Ik merk dat Geer & Goor nog steeds veel reacties oproepen.”

Gerard Joling heeft momenteel wel niet zoveel contact meer met Gordon. “Ons laatste contact was twee jaar terug toen hij een bos bloemen stuurde na het overlijden van mijn moeder. Ik vond dat zeer sympathiek..”, vertelt Gerard aan ‘Party’. Hij heef zich en elk geval steeds goed geamuseerd met Gordon. “Ik heb zoveel om die man moeten lachen, maar hij is er echt eentje met een gebruiksaanwijzing.”, gaat hij verder. Al werkte de combinatie van hen tweeën wel goed op het scherm. Al weet Gerard niet of zo een programma nog wel zou kunnen. De tijdens zijn immers best wel veranderd.

“Wat wij toen riepen, zou nu niet meer kunnen. Ik vind dat we daarin doorslaan. Maar het is de realiteit.”, zegt Gerard Joling nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.