Kerst zal er voor zanger en presentator Gordon heel anders gaan uitzien dan hij een aantal maanden geleden gedacht had, denkt Party. Want hoewel hij in Dubai ongetwijfeld zal kunnen genieten van mooi weer en een fijn uitzicht, zal hij er alleen naast de kerstboom zitten.

Eerder dit jaar maakte hij nochtans volop plannen om met zijn Australische grote liefde Gavin Rozario te gaan trouwen. De twee waren zelfs een tijdlang verloofd, maar die verloving eindigde uiteindelijk in diepe wrok en verwijten die heen en weer geslingerd werden tussen de ex-geliefden.

Een extra domper tijdens de laatste dagen van het jaar, is ongetwijfeld ook nog het feit dat recent zijn goedbetaalde contract bij mediabedrijf SBS beëindigd werd. Ja, voor Gordon is 2023 wellicht een jaar om zo snel mogelijk te vergeten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.