Na de hele zaak rond seksueel grensoverschrijdend gedrag van Jeroen Rietbergen leek het over en out tussen hem en Linda de Mol. Het vertrouwen was weg en de scherven leken niet meer te lijmen. Al zien we toch dat er iets op til is. 

In ‘Story’ lezen we dat Linda haar liefde voor Jeroen zo diep zit dat ze wil uitzoeken of ze hem terug kan vertrouwen. Ze zijn al samen op reis geweest en werden ook al samen in het Gooi gespot tijdens het winkelen. Ook de kinderen, Noa en Julian vinden blijkbaar dat iedereen een tweede kans verdient. Op Linda haar verjaardag was het dan ook een verrassing voor haar genodigden dat plots Jeroen de deur opendeed en iedereen verwelkomde. En nu blijkt dat Jeroen niet sporadisch binnenspringt in de villa van Linda de Mol. 

Jeroen Rietbergen gaf immers zaan zijn vrienden toe dat hij in het tuinhuis woont op het terrein van de villa van Linda. Zij wil het een kans geven maar nog niet continu terug in één huis wonen schrijft ‘Story’. Jeroen heeft er alvast begrip voor dat het ngo niet hetzelfde is. “Nog niet, dat heeft tijd nodig”, lezen we nog. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.