De weduwe van André Hazes, Rachel, vertrekt binnenkort uit Nederland. In het Zuid-Spaanse La Carihuela neemt ze een horecazaak over en herdoopt het tot Casa Hazes. “André was in Spanje altijd gelukkig. Alles valt nu samen!

Onder Nederlanders is het een populair gedeelte van de beroemde badplaats Torremolinos. Het was Melanie Beense, de dochter van Peter Beense, die er haar Brasserie verkocht en dat kon Rachel niet laten gaan. Ze vervult ermee ook een van de wensen van haar overleden man, een eigen horecagelegenheid. “De brasserie is een begrip bij Hollandse vakantiegangers en veel van hen zijn echt Hazes-fan.”, vertelt ze aan ‘Story’. In de brasserie zal dan ook steevast zijn muziek te horen zijn. Nederland helemaal verlaten doet ze niet omdat ze hier ook nog een bedrijf runt. Al zal ze de komende tijd meer in Spanje vertoeven.

“Dat betekent dat ik daar ook voor een groot deel ga wonen. Ik heb nog geen huis gevonden maar ga er nu wel naar op zoek.”, laat Rachel Hazes nog weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.